Αποκαλύφθηκε Το 12-Ιντσο MacBook Air Με Νέο Σχεδιασμό

Αποκαλύφθηκε Το 12-Ιντσο MacBook Air Με Νέο Σχεδιασμό

Η Apple σύντομα θα λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο 12-ιντσο MacBook Air μοντέλο, με ένα λεπτότερο, ανανεωμένο, σχεδιασμό. Σύμφωνα με το Digitimes, η εταιρία Quanta Computer με έδρα στη Ταϊβάν έχει ήδη ξεκινήσει τη παραγωγή του νέου υπολογιστή, οπότε η ανακοίνωσή του πρέπει να γίνει μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

Το 9to5Mac κατάφερε να διαρρεύσει το νέο MacBook Air και μέσω των επίσημων render εικόνων μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε το νέο design. Η Apple έχει κάνει το 12-ιντσο μοντέλο μικρότερο από το υπάρχον 11-ιντσο ‘κόβοντας’ τα περιθώρια στα πλάγια της οθόνης, κάτι που ανάγκασε τους μηχανικούς της εταιρίας να τοποθετήσουν τα πλήκτρα του πληκτρολογίου πιο κοντά το ένα στο άλλο και να επανατοποθετήσουν μερικά. Κάτω από το πληκτρολόγιο υπάρχει το ανασχεδιασμένο trackpad που πλέον δεν πατιέται για το κλικ.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση στο 12-ιντσο μοντέλο κάνει η έλλειψη των θυρών και των υποδοχών. Στο φετινό Air ο χρήστης θα βρει μόνο την υποδοχή των ακουστικών και τα δύο μικρόφωνα στη δεξιά μεριά (ένα μικρόφωνο για τον ήχο και ένα για την ακύρωση θορύβου) και στην αριστερή μεριά μια θύρα USB Type-C η οποία για πρώτη φορά αντικαθιστά την υποδοχή φόρτισης MagSafe που εισήγαγε η Apple το 2006 και βελτίωσε το 2012.

Τέλος, από τις εικόνες βλέπουμε το νέο χρώμα των Air. Όπως είχαμε ακούσει και πέρσι, η νέα γενιά των Air θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα – ασημί, Space Gray (σκούρο γκρι) και χρυσό. Οι πληροφορίες του 9to5Mac τοποθετούν τη κυκλοφορία του ultrabook στα μέσα του 2015, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) τον Ιούνιο.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.