Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

15 $ δολάρια για κάθε Samsung κινητό με Android απαιτεί η Microsoft

Πρόσφατα η Microsoft έχει έρθει σε σύμβαση σχετικά με μια σειρά από συμφωνίες αδειοδότησης με κατασκευαστές κινητών με λειτουργικό σύστημα Android, καθώς κατέχει μερικές πατέντες που χρησιμοποιούνται στο λειτουργικό σύστημα της Google.
Πέρυσι, η Microsoft υπέγραψε συμφωνία αδειοδότησης με την HTC, πρόσφατα είχε υπογράψει με κάποιους άλλους μικρότερους κατασκευαστές συσκευών Android, και τώρα μοιάζει επόμενος στόχος τους είναι η Samsung.


Σύμφωνα με το Reuters, η Microsoft απαιτεί περίπου 15 $ για κάθε συσκευή Android από τη Samsung. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Samsung πουλάει μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές Android στην αγορά, αυτό θα πρέπει να έχει ένα μεγάλο κέρδος για τη Microsoft.

Πηγή: Geeky-Gadgets.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: