Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft: Πάνω Από 300,000 Εφαρμογές Στο Windows Phone Store

Microsoft Windows Phone Store 300000 apps

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών Windows Phone Store έφτασαν σε αριθμό τις 300,000, ενώ καθημερινά προσθέτονται δεκάδες καινούριες. Ο αριθμός αυτός μπορεί να μην εντυπωσιάζει αν τον συγκρίνουμε με τις εφαρμογές του Play Store της Google και του App Store της Apple που έχουν ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο εφαρμογές το καθένα, παρόλα αυτό δείχνει την ραγδαία αύξηση των Windows Phone εφαρμογών.

Τον Δεκέμβριο του 2013, οι εφαρμογές που ήταν διαθέσιμες για τους χρήστες έφταναν τις 200,000, και τέσσερις μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2014, είχαν φτάσει τις 250,000, δηλαδή προστέθηκαν πάνω από 10,000 εφαρμογές τον μήνα. Επίσης η Microsoft ανέφερε ότι μέχρι σήμερα οι χρήστες έχουν κατεβάσει από το κατάστημά της πάνω από 4 δισεκατομμύρια εφαρμογές. Συγκριτικά με τα store των αντίπαλων λογισμικών, ο αριθμός εφαρμογών του Windows Phone Store παραμένει μικρός, όμως ο ρυθμός ανάπτυξης τους είναι ενθαρρυντικός.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: