3+1 Λόγοι Για Να Αγοράσεις Το Νέο LG Nexus 4 Και 3 Για Να Μην Το Αγοράσεις

Η Google παρουσίασε το νέο Nexus σε συνεργασία με την LG και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου εξαιτίας της χαμηλής τιμής αλλά και των πολύ καλών τεχνικών χαρακτηριστικών. Πάμε αν δούμε όμως 4 λόγους που θα αξίζει η αγορά του κινητού.

Καθαρή Εμπειρία Android

Αν θέλετε καθαρή εμπειρία Android στο κινητό σας,τότε το Nexus είναι μονόδρομος. Ξεχάστε τους ανεπιθύμητους ιούς και τις καθυστερημένες αναβαθμίσεις απο τους κατασκευαστές.Με το nexus θα παίρνεται τις αναβαθμίσεις πιο νωρις απο πολλά γνωστά κινητά.(GS3,Htc One X)

Είναι Ξεκλείδωτο

Το Nexus 4 πωλείται ξεκλείδωτο και είναι GSM/HSPA+ συμβατό και γι αυτό θα λειτουργεί σε περισσότερους απο 200 παρόχους κάτι που κάνει την αγόρα απο ξένη χώρα πιο ελκυστική.

Εξαιρετικό Hardware

Το Nexus 4 έρχεται με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro συγχρονισμένο στο 1,5 GHZ,2G Ram,οθόνη ανάλυσης 1280×768 4,7 ιντσών Gorilla Glass 2  και το πιο σημαντικό τρέχει την τελευταία εκδοσή 4.2 android

Τιμή

Όπως γράψαμε και στην αρχή του άρθρου το Nexus 4 θα κάνει 400δολλάρια για τα 16G  και 299 για τα 8G.Τα καλύτερα ξεκλείδωτα κινητά κάνουν 500 με 600 δολλάρια και το nexus προσφέρει την καλύτερη εμπειριά στα μισά λεφτά.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι θα σας παραθέσουμε και 3 λόγους που θα έπρεπε να αποφύγετε την αγορά του νέου nexus.

Όχι 4G LTE

Ναι στην Ελλαδα τα 4G δίκτυα δεν εχουν μπεί εντελώς στις ζωές μας και ίσως αργήσουν αλλά είναι κρίμα για ενα τόσο καλό κινητό να μην ειναί συμβατό με οτι καινούργιο υπάρχει.

Όχι microSD

Σε κάθε παρουσίαση του νέου nexus οι φαν της σειράς περιμένουν να ακούσουν για υποδοχή microSD αλλά η Google δεν τους κάνει την χάρη. Ίσως κάποιοι βολευτούν με τα 8GB και 16GB αλλά είναι σίγουρο οτι κάποιοι χρήστες θα χρειαστούν περισσότερα.

Καθαρή Εμπειρία Android… Beta

Τι εννοούμε με αυτό; Ότι όποιος έχει αγοράσει κινητό Nexus ξέρει ότι συναντήσει έναν αριθμό από bugs. Τυχαίες επανεκκινήσεις, κακή σύνδεση με το δίκτυο και άλλα. Γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να κάνετε υπομονή εάν σκοπεύετε να το αγοράσετε άμεσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία ενημέρωση λογισμικού.

[polldaddy poll=6660428]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.