Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

43 Εντυπωσιακά Wallpapers, Καλά Κρυμμένα, Στο OS X Mountain Lion Διαθέσιμα Για Λήψη

Αν μία εταιρία ξέρει να βάζει ωραία wallpapers στα λειτουργικά της, τότε σίγουρα είναι η Apple. Στη τελευταία έκδοση του OS X υπάρχουν κάποια εντυπωσιακά wallpapers που δυστυχώς είναι κρυμμένα.

Στη πραγματικότητα χρησιμοποιούνται σαν συλλογή στη Προφύλαξη Οθόνης, όμως δεν είναι προσβάσιμα στο χρήστη ώστε να τα χρησιμοποιήσει μεμονωμένα. Όμως όταν μιλάμε για υπολογιστές, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό, και έτσι υπάρχει τρόπος να τα βρούμε στο σύστημα. Παρακάτω υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος να τα βρούμε:

  • Πατάμε τα πλήκτρα Command+Shift+G ή “Μετάβαση σε φάκελο” στο Finder,
  • Κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση την ακόλουθη διαδρομή “/System/Library/Frameworks/ScreenSaver.Framework/Versions/A/Resources/Default Collections/”,
  • Πατάμε “Μετάβαση”

Έτσι ανοίγει ο φάκελος με 4 υποφακέλους με τις εικόνες μέσα για να τις χρησιμοποιήσεις για ταπετσαρία ή ό,τι άλλο θες.

Αν δεν έχεις Mac υπολογιστή ή Mac που δεν τρέχει το OS X Mountain Lion τότε μπορείς να πατήσεις στο “Λήψη Όλων” ώστε να τις κατεβάσεις και έπειτα να τις κάνεις unzip. Το αρχείο έχει μέγεθος 146MB και κάθε εικόνα ανάλυση 3200 × 2000 ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε Apple!

Λήψη Όλων

Μοιράσου το με τους φίλους σου: