Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Παιραιτήθηκε Ο CEO Της Acer

Acer Ceo

Μια ακόμη παραίτηση CEO από γνωστή εταιρεία. Αυτήν τη φορά πρόκειται για τον JT Wang της Acer ο οποίος μετά την καταγραφή τεράστιων οικονομικών ζημιών αποφάσισε να παραιτηθεί. 

Ο JT Wang εκτός από χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου εκτελούσε και του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου. Μέσω email ανακοίνωσε ότι μετανιώνει που δεν οδήγησε την εταιρεία στα κέρδη και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την κακή πορεία που ακολουθεί η εταιρεία.

Την θέση του θα πάρει ο πρόεδρος της εταιρείας, Jim Wong, από την 1η Ιανουαρίου. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Stan Shih, θα είναι υπεύθυνος μιας μεταβατικής επιτροπής καθώς ο JT Wang θα παραμείνει πρόεδρος του συμβουλίου ως τον Ιούνιο του 2014, μιας και τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Για να αλλάξει η κατάσταση θα πρέπει ο νέος CEO της Acer να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε συσκευές αφής με Android ή Windows 8.1, είτε αυτές θα είναι κινητά είτε tablets με χαμηλές τιμές.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: