Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Acer Liquid Leap+: Ένα Smartband Συμβατό Με Πολλά Λογισμικά

Η Acer μετά τις ανακοινώσεις των Android και Windows Phone smartphones, παρουσίασε το νέο της έξυπνο βραχιόλι με την ονομασία Acer Liquid Leap+. Το Acer smartband είναι από τις λίγες wearable συσκευές που είναι συμβατές με smartphones με λειτουργικό Android, iOS και Windows Phone και φυσικά έχει αδιάβροχη προστασία.

Η οθόνη του είναι μιας ίντσας με ανάλυση 132 x 32 pixels. Ο χρήστης μέσω του smartband μπορεί να βλέπει και να επεξεργάζεται τις ειδοποιήσεις του, να ελέγχει την μουσική, ενώ χάρη στους βιομετρικούς αισθητήρες που διαθέτει, του δίνεται η δυνατότητα να ελέγχει τη κατάσταση του ύπνου του, να μετράει τα βήματα του, να βλέπει πόσες θερμίδες έχει κάψει ο χρήστης του και να πράττει κάποιες ακόμα σχετικές λειτουργίες.

Το Acer Liquid Leap+ είναι φτιαγμένο από λάστιχο και η μπαταρία τού δίνει ζωή για 5 έως 7 μέρες ανάλογα με την χρήση. Θα κυκλοφορήσει άμεσα στη ευρωπαϊκή, ασιατική και αφρικανική αγορά στην τιμή των 79 δολαρίων.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: