Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Acer Revo One RL85: Ένα Mini PC Με Ξεχωριστό Design

Η Acer κατά τη διάρκεια της CES 2015 ανακοίνωσε ένα mini PC, με ονομασία Acer Revo One RL85, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υπολογιστής, αλλά προορίζεται για home media hub. Mini PCs παρουσίασε και η HP στη CES, όμως προορίζονται καθαρά για χρήση σαν υπολογιστές.

Το Acer Revo One RL85 διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5 ή Core i3, θέσεις για τρεις δίσκους 2.5″ 2TB (για έως 6TB συνολική χωρητικότητα), WiFi 802.11a/b/g/n/ac, HDMI, mini-DisplayPort, δύο USB 2.0 και δύο USB 3.0 θύρες, Gigabit Ethernet (RJ45) και υποδοχή για κάρτες μνήμης SD. Ο χρήστης μπορεί να το συνδέσει με δύο οθόνες 4K και με σύστημα ήχου 7.1 καναλιών.

Ο υπολογιστής μπορεί να χειριστεί ασύρματα είτε με τη χρήση του συνοδευόμενου τηλεχειριστηρίου το οποίο ενσωματώνει ένα πληκτρολόγιο και trackpad, είτε με την εφαρμογή Acer Smart Control για iOS και Android από την οποία γίνεται και streaming περιεχομένου από τη συσκευή.

Ευτυχώς για εμάς, η Acer θα κυκλοφορήσει το PC σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, και όχι στις ΗΠΑ. Η τιμή για το βασικό μοντέλο ανέρχεται στα €269.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: