Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Alienware Area-51: Το Απόλυτο Gaming PC Με ‘Εξωγήινο’ Σχεδιασμό

Alienware Area-51

Η Alienware της Dell ανακοίνωσε αυτό που μερικοί χαρακτηρίζουν ως το Mac Pro των gamers (χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό): τον Alienware Area-51 του 2014.

ALIENWARE AREA-51 (2014): ΕΝΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο νέος πύργος της Alienware έχει έναν εξαγωνικό σχεδιασμό τον οποίο δεν έχουμε δει ποτέ σε άλλο υπολογιστή. Ο σχεδιασμός αυτός επιτρέπει στους χρήστες να ακουμπάνε τον πύργο όπου θέλουν χωρίς να μπλοκάρουν τις οπές για τον εξαερισμό. Το σώμα θα επιτρέπει επίσης την εύκολη προσθαφαίρεση εξαρτημάτων.

Μέσα στον Alienware Area-51 υπάρχουν οι τελευταίας γενιάς Haswell-E επεξεργαστές της Intel. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τον Area-51 είτε με εξαπύρηνο επεξεργαστή είτε με τον οκταπύρηνο που ανακοίνωσε η Intel τις προηγούμενες ημέρες, Core i7-5960X Extreme. Οι επεξεργαστές θα λειτουργούν με έως 32GB RAM, DDR4 μνήμες στα 2133MHz, και με double-wide κάρτες γραφικών ή με quad GPU με δύο διπύρηνες κάρτες γραφικών της Nvidia ή της AMD. Οι κάρτες γραφικών θα μπορούν να υποστηρίξουν έως τρία Ultra HD monitors για παιχνίδια με ανάλυση 11520 x 2160 pixels. Όσο για τη χωρητικότητα, η Alienware ενσωμάτωσε υποδοχές για 5 δίσκους, 3 HDD και 2 SSD. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τροφοδοτικό έως 1,500W, WiFi 80211ac και πολλές θύρες για συνδεσιμότητα.

Αν και δεν έγινε επίσημο, πληροφορίες λένε ότι οι επεξεργαστές από το κουτί θα είναι overclocked και θα υπάρχει σύστημα υδρόψυξης.

Η Alienware πρόκειται να κυκλοφορήσει το καμάρι της τον Οκτώβριο του 2014, αρχικά στις ΗΠΑ. Η τιμή δεν έγινε γνωστή στην ανακοίνωση.

ALIENWARE AREA-51 (2014): ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Μοιράσου το με τους φίλους σου: