Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η Microsoft Θα Ενοποιήσει Το Windows Phone Με Το Windows RT

Microsoft Surface

Σύμφωνα με τον Ρώσο χάκερ WZOR, ο οποίος ήταν μια αξιόπιστη πηγή για διαρροές σχετικά με λογισμικό της Microsoft στο παρελθόν, η Microsoft σκοπεύει να συγχωνεύσει τα Windows Phone και Windows RT.

Στο παρελθόν ακούγαμε ότι η εταιρία σκοπεύει να ενώσει αυτά τα δύο λειτουργικά, μιας και το Windows RT έχει αποτύχει, όμως ακούγοντάς το και από μία αξιόπιστη πηγή, μάλλον θα ξεκίνησε αυτή η διαδικασία.

Δυστυχώς ο WZOR δεν μπόρεσε να μοιραστεί μαζί μας περισσότερες πληροφορίες για το νέο εγχείρημα της Microsoft και έτσι μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Ίσως το Windows Phone να συνεχίσει να είναι έτσι όπως είναι, όμως όταν ‘κουμπώνει’ επάνω σε μία βάση με οθόνη, όπως το Asus Transformer, να μεταμορφώνεται σε Windows RT tablet με τις εφαρμογές του κινητού.

Αν συμβεί το παραπάνω τότε θα χρειαστούμε την ενημέρωση GDR3 -όχι ότι πιστεύουμε πως με μία μικρή ενημέρωση θα έρθει τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό- που φέρνει υποστήριξη για τετραπύρηνους επεξεργαστές. Το Windows Phone 8.1 που θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2014 σίγουρα θα φέρει πολλά και ωραία χαρακτηριστικά… Για να δούμε τι θα καταφέρει η αμερικάνικη εταιρία αυτή τη φορά.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: