Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Amazon Appstore Φέρνει Android Apps Στα BlackBerry

Το BlackBerry 10 OS έχει σοβαρό πρόβλημα με τις εφαρμογές, και η BlackBerry το ξέρει. Για αυτό συνεργάστηκε με την Amazon για να φέρει το Appstore της στη πλατφόρμα της. Αυτό σημαίνει πως τα Android apps και επίσημα θα τρέχουν στα τελευταία smartphones της εταιρίας.

Για όσους ακούγεται αλλόκοτο, η καναδέζικη κατασκευάστρια έχει φτιάξει έτσι το τελευταίο λειτουργικό της ώστε να τρέχει τις εφαρμογές .apk του Android. Θεωρητικά θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Google για να κυκλοφορήσουν το Play στα κινητά της, αλλά η Google ξεκαθαρίζει ότι όσα κινητά τρέχουν το Play πρέπει να τρέχουν και το Android. Για αυτό το λόγο η BlackBerry στράφηκε στο Amazon Appstore το οποίο είναι μια εναλλακτική πρόταση του Play και το διαθέτουν οι Kindle συσκευές ή/και Android κινητά που δεν έχουν εγκατεστημένο το Play.

Το Appstore διαθέτει περισσότερα από 240.000 .apk προγράμματα του Android και κάθε μέρα δίνει μια επί πληρωμή εφαρμογή δωρεάν. Έτσι λοιπόν όσοι έχουν BlackBerry 10.3 λειτουργικό σύστημα θα μπορούν να τρέχουν το Appstore και να κατεβάζουν Android apps.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: