Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

H Amazon Εξαγόρασε Το ComiXology

H Amazon προχώρησε στην εξαγορά του comiXology, της δημοφιλούς ψηφιακής πλατφόρμας κόμιξ η οποία σου δίνει την δυνατότητα αγοράς και την ανάγνωσης πολύ γνωστών κόμικ και γραφικών νουβέλων ανά τον κόσμο. Η εξαγορά αυτή, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Amazon, θα βοηθήσει σημαντικά στην επέκταση της πλατφόρμας της εταιρίας σε πολύ περισσότερους αναγνώστες, καθώς το comiXology συμπεριλαμβάνει συνολικά 75 εκδοτικούς οίκους, μέσα στους οποίους βρίσκονται και πολύ σοβαρά ονόματα του χώρου όπως αυτό της Marvel και της DC.

Οι δυνατότητες του comiXology δεν σταματάνε εδώ, καθώς κατέχει επίσης εφαρμογές για φορητές συσκευές που θεωρούνται πολύ επιτυχημένες, όπως για παράδειγμα αυτή του iPad, η οποία αναδείχτηκε στην πρώτη θέση μεταξύ των εφαρμογών με τα περισσότερα κέρδη το 2013. Επιπλέον, θετική πορεία έχει η δυνατότητα που λάνσαρε πέρυσι, με την οποία ο οποιοσδήποτε μπορεί να προωθήσει την πώληση ενός κόμικ μέσω της πλατφόρμας του.

Εκπρόσωπος του comiXology μιλώντας για το μέλλον της συνεργασίας αναφέρει ότι η Amazon δεν σκοπεύει, τουλάχιστον άμεσα, την απόσυρση της ονομασίας και των εφαρμογών της πλατφόρμας και οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην βελτίωση της αναπαραγωγής των κόμικ στο Kindle.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: