Το Amplicity Anywhere Μπορείς Να Το Νοικιάσεις Και Να Τρέξεις Photoshop

Το Amplicity Anywhere Μπορείς Να Το Νοικιάσεις Και Να Τρέξεις Photoshop

Στην έκθεση CES 2015 πήγαν πολλές μεγάλες εταιρίες, όμως μέσα σε αυτές βρίσκεται και η μικρότερη The Hive που παρουσίασε το Amplicity Anywhere. Το Amplicity Anywhere είναι ένα pocket PC που μπορείς να το νοικιάσεις και να αρχίσεις την επεξεργασία γραφικών.

Η The Hive έχει εξοπλίσει τον φορητό υπολογιστή με τα προγράμματα της Adobe και με $99 μπορεί να το νοικιάσει για ένα εξάμηνο σε γραφίστες. Το PC έχει μέγεθος smartphone και ενσωματώνει Intel Atom M επεξεργαστή, 4GB μνήμη RAM και 128GB χωρητικότητα. Επίσης δίνεται 1TB χώρος στο cloud. Μιας και τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί να μην επαρκούν για πιο απαιτητικούς χρήστες, αργότερα η εταιρία θα διαθέτει ένα πιο δυνατό μοντέλο με τιμή κοντά σττα 399$.

Αναρωτιέστε γιατί κάποιος να νοικιάσει έναν φορητό υπολογιστή ενώ μπορεί να εγκαταστήσει τη σουίτα της Adobe στον προσωπικό υπολογιστή του; Στη πραγματικότητα το Amplicity Anywhere δεν στοχεύει τους απλούς χρήστες, αλλά τους επαγγελματίες που θέλουν να ανοίξουν μια επιχείρηση και δεν έχουν τα οικονομικά για ένα PC με αυτή την ακριβή σουίτα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να νοικιάσουν το PC από την άνοιξη, ενώ από το καλοκαίρι του 2015 θα μπορούν να έχουν την εξελιγμένη έκδοση.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.