Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Android 4.4 KitKat Στο Θρυλικό HTC HD2

Android 4.4 HTC HD2

Το κινητό που αρνείται να πεθάνει, το θρυλικό HTC HD2 κατάφερε να τρέξει ένα ακόμα λειτουργικό σύστημα και αυτό είναι η τελευταία έκδοση του Android που άλλες νεότερες συσκευές δεν έχουν δει καν. Το HD2 βγήκε στα καταστήματα το 2009 με το λειτουργικό Windows Mobile 6.5 και το γραφικό περιβάλλον της HTC να το ομορφαίνει και με την τότε γιγαντιαία οθόνη των 4,3-ιντσών. Δεν άργησε όμως να τρέξει τα Windows RT, Windows Phone 8, Windows Phone 7.5 διάφορες εκδόσεις Android όπως Froyo και Jelly Bean και Firefox OS. Το μόνο που δεν έχουν καταφέρει να του περάσουν είναι το iOS του iPhone. Ακόμα…

Η νέα Custom ROM (με όνομα SlimKat από την ομάδα SLIM TEAM) που σχεδιάστηκε για HTC HD2 βασίζεται στο Android 4.4 KitKat όμως υπάρχουν κάποια προβλήματα ως συνήθως. Το κινητό δεν τρέχει πολύ ομαλά και υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεση σε Wi-Fi δίκτυα, την microSD κάρτα και τη σύνδεση με 3G. Αλλά αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με λίγη δουλειά. Να θυμίσουμε ξανά πως το HD2 δεν σχεδιάστηκε για να τρέχει το Android και έχει έναν μονοπύρηνο Qualcomm Scorpion επεξεργαστή στο 1GHz και 576MB μνήμης RAM. Η εγκατάσταση όσο ατελής και αν είναι, δείχνει την προσπάθεια της Google να εξαλείψει τον κατακερματισμό στη πλατφόρμα κάνοντας το Android 4.4 συμβατό με συσκευές με 512MB RAM.

Ποιο λέτε να είναι το επόμενο εγχείρημα για το αθάνατο HTC HD2;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: