Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Android 4.4 KitKat Ανεπίσημα Στο Nexus One

Nexus One

Ένα ταλέντο στο XDA Developers κατάφερε και δημιούργησε μια έκδοση του Android (custom ROM) βασισμένη στο Android 4.4 ώστε να μπορεί να τρέξει στο Nexus One, ένα κινητό που επίσημα έχει σταματήσει η υποστήριξή του στο Android 2.3 Gingerbread.

Η νέα 4.4 ROM δεν έχει την πλήρη εμπειρία του KitKat, και όπως πολλά τροποιημένα λειτουργικά, δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Δεν μπορείς να τραβήξεις screenshot, και είναι επίσης πιθανών το κινητό να κολλήσει κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησής του (bootloop error).

Λόγω του μεγέθους του KitKat σαν λειτουργικό, κάποια μέρη του έχουν αφαιρεθεί ώστε να μπορεί να δουλέψει στο Nexus One. Η κάμερα δεν δουλεύει 100%, τα Video Editor, Ημερολόγιο και email έχουν αφαιρεθεί εντελώς, αλλά έχουν παραμείνει οι καινούργιοι ήχοι. Κάποια από τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να εγκατασταθούν ξανά, όμως το πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο είναι απλά πολύ μεγάλο για τη συσκευή. Ωστόσο παραμένει το KitKat σαν λειτουργικό με τα βασικά πράγματά του. Άμα ξέρεις πως να αλλάζεις ROM, μπορείς να δεις τις οδηγίες εδώ για τη συγκεκριμένη.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: