Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android 4.4 KitKat Κυριαρχεί Στην Αγορά Των Android Συσκευών

H Google τηρώντας την συνήθεια της, έδωσε στην δημοσιότητα τα ποσοστά της κάθε έκδοσης του Android που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά των Android συσκευών. Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις της, η έκδοση που κυριαρχεί στις Android συσκευές είναι το Android 4.4 KitKat με ποσοστό 39,8%, σχετικά μειωμένο σε σύγκριση με το ποσοστό που κατείχε τον περασμένο μήνα, 41,4%.

Η πτώση αυτή οφείλεται στην άνοδο της νεότερης έκδοσης, Android 5.0 Lollipop, το ποσοστό της οποίας αγγίζει το 10%, συγκεκριμένα το 9%, καταφέρνοντας σχεδόν να διπλασιάσει το ποσοστό της σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα που βρισκόταν στο 5%. Όσον αφορά το πιο πρόσφατο Android 5.1 Lollipop, βρίσκεται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, περίπου 0,7%.

Επίσης, όλες οι εκδόσεις του Android Jelly Bean (4.1, 4.2 και 4.3) διατηρούν ακόμη υψηλά ποσοστά αφού βρίσκονται στο 39,2% των συσκευών Android συνολικά. Τέλος, το Android Ice Cream Sandwich (4.0.3, 4.0.4) βρίσκεται στο 5,3%, ενώ οι εκδόσεις Android Gingerbread και Froyo βρίσκονται στο 5,7% και 0,3% των Android συσκευών αντίστοιχα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: