Το Android 4.4 KitKat Κυριαρχεί Στην Αγορά Των Android Συσκευών

Το Android 4.4 KitKat Κυριαρχεί Στην Αγορά Των Android Συσκευών

H Google τηρώντας την συνήθεια της, έδωσε στην δημοσιότητα τα ποσοστά της κάθε έκδοσης του Android που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά των Android συσκευών. Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις της, η έκδοση που κυριαρχεί στις Android συσκευές είναι το Android 4.4 KitKat με ποσοστό 39,8%, σχετικά μειωμένο σε σύγκριση με το ποσοστό που κατείχε τον περασμένο μήνα, 41,4%.

Η πτώση αυτή οφείλεται στην άνοδο της νεότερης έκδοσης, Android 5.0 Lollipop, το ποσοστό της οποίας αγγίζει το 10%, συγκεκριμένα το 9%, καταφέρνοντας σχεδόν να διπλασιάσει το ποσοστό της σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα που βρισκόταν στο 5%. Όσον αφορά το πιο πρόσφατο Android 5.1 Lollipop, βρίσκεται ακόμα σε χαμηλά επίπεδα, περίπου 0,7%.

Επίσης, όλες οι εκδόσεις του Android Jelly Bean (4.1, 4.2 και 4.3) διατηρούν ακόμη υψηλά ποσοστά αφού βρίσκονται στο 39,2% των συσκευών Android συνολικά. Τέλος, το Android Ice Cream Sandwich (4.0.3, 4.0.4) βρίσκεται στο 5,3%, ενώ οι εκδόσεις Android Gingerbread και Froyo βρίσκονται στο 5,7% και 0,3% των Android συσκευών αντίστοιχα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.