Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android 5.1 Έρχεται Τον Φεβρουάριο Με Σημαντικές Βελτιώσεις

Android 5.0 Lollipop

Η Google πρόσφατα κυκλοφόρησε το Android 5.0 Lollipop και ακόμα πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε το Android 5.0.1 με μικρές διορθώσεις. Ωστόσο μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση εμφανίζονται προβλήματα και έτσι η Google θα τα λύσει με το Android 5.1.

Σύμφωνα με το AndroidPit, το Android 5.1 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο και θα φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στο λειτουργικό. Μέσα στις αλλαγές συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή της λειτουργίας Αθόρυβου (ενεργοποιόταν με έναν περίεργο τρόπο), βελτιώνεται η σταθερότητα του συστήματος, βελτιώνεται η διαχείριση της RAM (στο 5.0 υπήρχε αύξηση της χρήσης της μνήμης) και της μπαταρίας, επιδιορθώνει κάποια ζητήματα με το WiFi σε ορισμένες συσκευές, βελτιώνεται η λειτουργία «Ok Google», βελτιώνεται το σύστημα ειδοποιήσεων, επιδιορθώνεται ο ήχος σε κάποιες συσκευές (πχ στο HTC One είναι πολύ δυνατός στο χαμηλό), και τέλος βελτιώνονται τα χρώματα του Material Design μετά από αναφορές χρηστών. Χάρη σε όλα αυτά θα βελτιωθεί η εμπειρία χρήστη, θα βελτιωθεί η αυτονομία των συσκευών και θα υπάρχουν λιγότερα κρασαρίσματα εφαρμογών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: