Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android 5 Lollipop: Τα Nexus Και Τα Moto Αναβαθμίζονται Επίσημα

Έφτασε η ώρα

Android 5 Lollipop

Η LG μπορεί να διαφήμισε ότι θα αναβαθμίσει πρώτη το κινητό της στο Android 5 Lollipop, όμως στη πράξη πρώτα τα Nexus και Motorola Moto αναβαθμίζονται. Τουλάχιστον έτσι δηλώνουν οι δύο εταιρίες.

Η Google ανακοίνωσε ότι για τα μοντέλα Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (2012 και 2013) και Nexus 10 η αναβάθμιση στη «πιο γλυκιά έκδοση του Android» ξεκίνησε, και μάλιστα δόθηκαν τα factory images στο Android Developers site, για όσους γνωρίζουν τι είναι αυτά. Τα Nexus 6 και Nexus 9 που έχουν πουληθεί με το Lollipop θα λάβουν και αυτά την ίδια έκδοση λογισμικού για αντιμετώπιση κάποιων bugs.

Η Motorola με τη σειρά της ανακοίνωσε και αυτή ότι σήμερα -12/11/2014- ξεκίνησε η επίσημη αναβάθμιση των Moto G και Moto X του 2014 στο ‘γλειφιτζούρι.’ Χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνουν update και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας δεν δόθηκε.

Άμα έχετε κάποια από τις παραπάνω συσκευές τότε μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες θα λάβετε τη πολυπόθητη αναβάθμιση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και η ίδια ενημέρωση για το LG G3 και μέσα στους επόμενους μήνες θα δώσουν τις ενημερώσεις και οι HTC, Samsung, Asus, OnePlus και άλλες. Άγνωστο παραμένει πότε τα Google Play Edition και Android One κινητά θα αναβαθμιστούν – και αυτά stock Android τρέχουν με εγγυημένες γρήγορες αναβαθμίσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: