Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android 6.0.1 Marshmallow Κυκλοφόρησε Στα Nexus

Η φετινή ναυαρχίδα της Google, Nexus 6P.

Η φετινή ναυαρχίδα της Google, Nexus 6P.

Η Google κυκλοφόρησε για τα Nexus και τις συσκευές του προγράμματος Android One το Android 6.0.1 Marshmallow. Από τον αριθμό έκδοσης καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια μικρή ενημέρωση του Marshmallow με διορθώσεις προβλημάτων και μερικές προσθήκες που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη.

Συγκεκριμένα, στο Android 6.0.1 έχουν προστεθεί και έχουν ενημερωθεί περίπου 200 emoji χαρακτήρες, συμπεριλαμβάνεται η ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου, και προστέθηκε η δυνατότητα ανοίγματος της εφαρμογής κάμερας πατώντας δύο φορές το κουμπί ενέργειας (υπήρχε ήδη στα Nexus 5X και Nexus 6P).

Φυσικά η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη στα Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 5, Nexus 9 και Nexus 7 μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και υπάλληλος της HTC έχει ήδη επιβεβαιώσει πως το HTC One M9 θα αναβαθμιστεί στο Android 6.0.1 Marshmallow μέσα στον Δεκέμβριο. Όσοι γνωρίζετε τι είναι τα factory images μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ για να εγκαταστήσετε το update άμεσα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: