Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android 6.0 Marshmallow Διαθέτει File Manager

Από το Android πάντα έλλειπε ένας προ-εγκατεστημένος διαχειριστής αρχείων. Μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών στο Google Play Store ή οι κατασκευάστριες να εγκαθιστούσαν στις συσκευές τους δικές τους εφαρμογές, όμως στη stock έκδοση του Android δεν υπήρχε ένας. Μέχρι και το Android 5.1 Lollipop η Google δεν είχε φτιάξει έναν file manager, όμως αυτό αλλάζει στο Android 6.0 Marshmallow. Όπως αποκάλυψε πρώτο το Phandroid, στο 6.0 υπάρχει ένας κρυμμένος file manager και οι χρήστες μπορούν να τον ανοίξουν ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίγετε τις Ρυθμίσεις
  • Πηγαίνετε στη μενού Αποθηκευτικός χώρος και USB
  • Πατήστε στο Εξερεύνηση

Πατώντας το ‘Εξερεύνηση’ (‘Explore’) ανοίγει ένας βασικός διαχειριστής αρχείων με δυνατότητα εύρεσης αρχείων. Δυστυχώς όμως οι δυνατότητες σταματάνε εκεί. Λογικά η Google θα ενσωματώσει περισσότερες δυνατότητες σε μελλοντικές εκδόσεις του Android, και μέχρι τότε θα πρέπει να συμβιβαστείτε με εφαρμογές τρίτων άμα θέλετε να διαχειριστείτε τα αρχεία.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: