Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Galaxy Gear Είναι Πραγματική Android Συσκευή, Τρέχει Android Apps

Galaxy Gear Launcher

Φαίνεται πως η Samsung δεν κουράστηκε και πολύ για να φτιάξει το λειτουργικό του Galaxy Gear. Απλά πήρε το Android και του φόρτισε κάποιες εφαρμογές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το ‘ρολόι’ είναι μια πραγματική Android συσκευή με ατέλειωτες δυνατότητες!

Αν είσαι ‘προχωρημένος’ κάτοχος του Gear του μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις το USB debug από τις ρυθμίσεις και μέσω του ADB (Android Debug Bridge) στον υπολογιστή σου να εγκαταστήσεις ‘πλαγίως’ τις Android εφαρμογές που μπορείς να έχεις στο κινητό σου. Αυτό είναι αρκετά τρελό γιατί μπορείς να έχεις launcher για να αποκτήσεις πλήρη Android-εμπειρία, να δεις ταινίες ή ακόμα και να παίξεις το Candy Crash! Μπορείς ακόμα και να παίξεις μουσική, καθώς ενσωματώνει και ηχείο το Galaxy Gear.

Παρόλα αυτά, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Η χωρητικότητα του Galaxy Gear είναι μόλις 4GB και για αυτό έχεις λίγο χώρο, μόνο για τα βασικά. Επίσης δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για να κατεβάσεις προγράμματα ή ακόμα και να περιηγηθείς μέσω του browser και δεν μπορείς να αλλάξεις wallpaper. Για κάποιο λόγο παραμένει μαύρο.

Για να πειστείς μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο από τον Ron που ανακάλυψε τις παραπάνω δυνατότητες.

Άμα θες να το κάνεις και εσύ, πάτα στη πηγή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: