Το Galaxy Gear Είναι Πραγματική Android Συσκευή, Τρέχει Android Apps

Το Galaxy Gear Είναι Πραγματική Android Συσκευή, Τρέχει Android Apps

Galaxy Gear Launcher

Φαίνεται πως η Samsung δεν κουράστηκε και πολύ για να φτιάξει το λειτουργικό του Galaxy Gear. Απλά πήρε το Android και του φόρτισε κάποιες εφαρμογές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το ‘ρολόι’ είναι μια πραγματική Android συσκευή με ατέλειωτες δυνατότητες!

Αν είσαι ‘προχωρημένος’ κάτοχος του Gear του μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις το USB debug από τις ρυθμίσεις και μέσω του ADB (Android Debug Bridge) στον υπολογιστή σου να εγκαταστήσεις ‘πλαγίως’ τις Android εφαρμογές που μπορείς να έχεις στο κινητό σου. Αυτό είναι αρκετά τρελό γιατί μπορείς να έχεις launcher για να αποκτήσεις πλήρη Android-εμπειρία, να δεις ταινίες ή ακόμα και να παίξεις το Candy Crash! Μπορείς ακόμα και να παίξεις μουσική, καθώς ενσωματώνει και ηχείο το Galaxy Gear.

Παρόλα αυτά, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Η χωρητικότητα του Galaxy Gear είναι μόλις 4GB και για αυτό έχεις λίγο χώρο, μόνο για τα βασικά. Επίσης δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για να κατεβάσεις προγράμματα ή ακόμα και να περιηγηθείς μέσω του browser και δεν μπορείς να αλλάξεις wallpaper. Για κάποιο λόγο παραμένει μαύρο.

Για να πειστείς μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο από τον Ron που ανακάλυψε τις παραπάνω δυνατότητες.

Άμα θες να το κάνεις και εσύ, πάτα στη πηγή για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.