Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Περίπου Το 70% Των Ευρωπαίων Χρησιμοποιεί Android Κινητό

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της Kantar Worldpanel, το λειτουργικό σύστημα Android OS της Google έπιασε το ποσοστό 68,6% στο μερίδιο αγοράς. Τα στοιχεία αυτά αφορούν χρήστες στην Ευρώπη και το έτος 2013.

Ο Dominic Sunnebo, αναλυτής της Kantar Worldpanel ComTech, σχολίασε ότι το Android είδε μέσα στο 2013 αύξηση από το προηγούμενο έτος σε 12 μεγάλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Λατινικής Αμερικής, της Κίνας και της Ιαπωνίας. Από την άλλη μεριά, στο στρατόπεδο της Apple είδαν πτώση της χρήσης του iPhone σε αρκετές χώρες, όμως διατηρούν ακόμα μεγάλο μερίδιο σε σημαντικές αγορές όπως ΗΠΑ με 43,9%, Μεγάλη Βρετανία με 29,9% και Κίνα με 19%.

Σε άλλες σημαντικές εταιρίες, η Samsung επιβεβαιώθηκε ξανά ότι κυριαρχεί στις αγορές των Android smartphones και tablets όμως η πίεση από άλλους κατασκευαστές πλέον είναι τεράστια. Στην Ευρώπη έχει το 40,3% της αγοράς (είδε πτώση 2,2%) και είδε επίσης λίγη αύξηση στην Κίνα αξίζοντας το 23,7%. Το Microsoft Windows Phone στην Ευρώπη, πέρσι, έφτασε σε ποσοστό 10,3% και έτσι πλέον έχει εδραιωθεί στη 3η θέση κάτω από Android και iOS.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: