Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Eric Schmidt: Το Android Πιο Ασφαλές Από Το iOS

Android Google Nexus 7 2nd gen hands-on

Να προστατεύσει το Android από τους ισχυρισμούς ότι είναι ευάλωτο σε ιούς και σε επιθέσεις προσπάθησε ο Eric Schmidt, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Google. Τις δηλώσεις αυτές έκανε κατά την διάρκεια ενός Q&A όταν ένας αναλυτής της Gartner του ανέφερε ότι οι περισσότεροι στο ακροατήριο δεν θα θεωρούσαν το λειτουργικό σύστημα της Google ως το πιο ασφαλές.

Η απάντηση του Schmidt δεν ήταν καθόλου σαφές. Υποστήριξε ότι «είναι πιο ασφαλές από το iPhone» και πως οι ενεργοποιήσεις που έχουν ξεπεράσει το 1 αποτελούν πραγματικές δοκιμές της ασφάλειας του Android, συμπληρώνοντας ότι θα είσαι πιο χαρούμενος αν χρησιμοποιείς τον Chrome, το Gmail και το Android από ότι μπορείς να φανταστείς.

Εσείς θεωρείτε ότι το Android είναι πιο ασφαλές από το iOS;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: