Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android KitKat Για LG G2 Και LG Optimus L9 II Μέσα Στο 1ο Τρίμηνο

Η LG μας ενημέρωσε ότι η αναβάθμιση των ναυαρχίδων της, LG G2 και LG Optimus L9 II, στη νέα έκδοση του Android (4.4 KitKat) θα γίνει μέσα σε αυτό το τρίμηνο. Παρόλο που είμαστε σίγουροι ότι τα κινητά θα αναβαθμιστούν στο KitKat μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η LG αναφέρει:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ‘Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η LG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΙΤΚΑΤ ΟS ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ LG SMARTPHONE.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημέρωση για το ποια νέα χαρακτηριστικά θα φέρει, αν φέρει. Ούτε επίσης ποια άλλα μοντέλα της εταιρίας θα αναβαθμιστούν στη τελευταία έκδοση του Android. Σε προηγούμενες φήμες, παρόλα αυτά, ακούσαμε ότι έρχεται σε πολλά μοντέλα. Μπορείς να διαβάσεις τη συγκεκριμένη είδηση εδώ.

Η LG στην επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «πρόσθετες ανακοινώσεις αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του KitKat OS και για άλλες συσκευές κινητών της LG θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο», οπότε θα σας ενημερώσουμε ξανά όταν έχουμε νέα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: