Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Προβλήματα Εμφανίστηκαν Στο Android Lollipop

Android Lollipop

Όσοι εγκατέστησαν το Android Lollipop στα Nexus ή Motorola τους θα διαπίστωσαν ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού έχει δύο προβλήματα στις βασικές λειτουργίες του. Το πρώτο εντοπίζεται στο WiFi και το δεύτερο στον ήχο.

Το πρώτο bug φαίνεται να επηρεάζει τα Nexus 5, Nexus 7 και Nexus 9 αλλά ευτυχώς είναι σπάνιο. Το πρόβλημα που προκαλεί είναι η συσκευή να μην μπορεί να συνδεθεί σε WiFi δίκτυο ή κόβει τη σύνδεση με το WiFi αν έχει συνδεθεί.

Το δεύτερο πρόβλημα σχετίζεται με τη λειτουργία «αθόρυβο.» Μέχρι το Android 4.4.4, όταν χαμηλώναμε την ένταση εντελώς έμπαινε σε λειτουργία δόνησης και όταν χαμηλώναμε ξανά τον ήχο πήγαινε σε λειτουργία αθόρυβου όπου ούτε έβγαζε ήχο ούτε δονούσε. Στο 5.0 όταν μπαίνει σε λειτουργία δόνησης και πατάμε το πλήκτρο έντασης δεν μπαίνει σε λειτουργία αθόρυβου. Αυτό έχει παρατηρηθεί σε όλα τα κινητά, και η ειρωνεία είναι ότι δουλεύει tablet Nexus 9. Στο Nexus 9 υπάρχει ακόμα πρόβλημα (εκτός αν έχει σχεδιαστεί με αυτό το τρόπο), αλλά ‘μπαίνει’ στο αθόρυβο – πρώτα χαμηλώνουμε την ένταση για να μπει στη δόνηση και μετά πατάμε να δυναμώσει η ένταση για να μπει στο αθόρυβο.

Η Google λέγεται ότι ήδη δουλεύει επάνω στο Android 5.1, οπότε πρέπει να περιμένουμε μια ενημέρωση που λύνει τα παραπάνω προβλήματα σύντομα. Μέχρι τώρα έχουν αναβαθμιστεί στο 5.0 τα Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, Nexus 10 και τα Moto X και G του 2014, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναβαθμιστούν και τα LG G3 και Google Play edition κινητά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: