Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Android M Υποστηρίζει Οθόνες Με 4K Ανάλυση

Και ενώ η διαμάχη συνεχίζεται για το αν χρειαζόμαστε οθόνες με 2K ανάλυση στα κινητά μας, η Google έρχεται και ενσωματώνει υποστήριξη για 4K οθόνες στο Android M. Μέχρι στιγμής έχουμε δει smartphones με μέγιστη ανάλυση Quad HD (1440×2560 pixels) από τις Samsung και LG, ωστόσο Sony και Apple αρνούνται να χρησιμοποιήσουν τέτοιες οθόνες.

Πρακτικά, ένα smartphone με 4K οθόνη σημαίνει πως έχει 2160 x 3840 pixels. 2160 x 3840 pixels σε μία οθόνη με διαγώνιο 5.7-ίντσες, όπως έχουν πολλά phablets, μεταφράζονται σε πυκνότητα 773ppi (pixels ανά ίντσα). Αν οι φήμες ισχύουν τότε το Samsung Galaxy Note 5 θα έχει τόσα πολλά pixels στην οθόνη του.

Οι εταιρίες για να πουλήσουν λογικά θα στραφούν σε 4K αναλύσεις, ωστόσο εφόσον έχουμε μηδενική πρόοδο στις μπαταρίες, η αυτονομία των συσκευών αντί να αυξάνεται θα μειώνεται. Και δυστυχώς αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα που θα έχουμε με τις 4K αναλύσεις – ακόμα και αν κυκλοφορήσει ένα κινητό με τέτοια οθόνη, οι εφαρμογές που θα έχουν γραφικά για τέτοια ανάλυση θα είναι απειροελάχιστες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: