Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Android Smartphones Θα Αποκτήσουν Υποστήριξη Πολλαπλών Χρηστών

Android L Developer Preview

Άμα έχετε Android tablet και παιδιά, πιθανόν να είστε χαρούμενοι που η συσκευή έρχεται με υποστήριξη πολλαπλών χρηστών. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστά προφίλ για τα παιδιά σας και το καθένα να έχει το δικό του λογαριασμό με τα παιχνίδια που θέλει, χωρίς να μπορεί να αγοράσει με τη πιστωτική σας ή να δει τα email σας. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν μπορούσε να το ενσωματώσει η Google στα smartphones επειδή δεν ήξερε πως το κινητό να διαχειρίζεται τις κλήσεις. Φαίνεται όμως πως η Google έλυσε το πρόβλημα και σύντομα τα Android smartphones θα αποκτήσουν υποστήριξη πολλαπλών χρηστών.

Εκπρόσωπος της Google σε ερώτηση στο forum της εταιρίας αποκάλυψε ότι το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί στην επόμενη ενημέρωση λογισμικού για το κοινό. Δεν διευκρίνισε όμως αν θα είναι μέρος του Android 4.4.5 KitKat, για παράδειγμα, ή του Android L, της επόμενης μεγάλης αναβάθμισης του Android. Υποθέτουμε ότι η εταιρία θα το βάλει στο L για να κάνει ακόμα μεγαλύτερη την άφιξη του, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να το φέρει στα τωρινά smartphones με αναβάθμιση στο KitKat για να το αποκτήσουν και όσοι δεν λάβουν τελικά το L.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: