Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android TV: Το Android Μπαίνει Στις Τηλεοράσεις Και Μοιάζει Κάπως Έτσι

Μετά τα smartwatches και το Android Wear, η Google στρέφεται ξανά στις τηλεοράσεις και ετοιμάζει το Android TV. Η Google παλιότερα είχε το Google TV αλλά απέτυχε.

Το Android TV είναι η νέα προσπάθεια της Google να φέρει το Android στις τηλεοράσεις. Μέσω αυτού ο χρήστης θα μπορεί να αγοράζει περιεχόμενο, όπως ταινίες, μέσω των υπηρεσιών Google Play που παρέχει η αμερικάνικη εταιρία. Αρχεία της εταιρίας που διέρρευσαν στα χέρια των ανθρώπων του The Verge αποκαλύπτουν ότι η Google σκοπεύει να το λανσάρει ως ένα “περιβάλλον διασκέδασης”, άρα το ολοκαίνουργιο Amazon Fire TV θα έχει έναν σοβαρό ανταγωνιστή.

Όπως και το Amazon Fire TV, το Android TV θα υποστηρίζει ένα ξεχωριστό τηλεχειριστήριο ώστε ο χρήστης να μπορεί, όπως βλέπουμε, να παίζει παιχνίδια και να έχει εύκολη πλοήγηση στο περιβάλλον. Προγράμματα όπως Netflix και Hulu Plus είναι ήδη διαθέσιμα στη πλατφόρμα αυτή κάνοντας εύκολη τη προβολή ταινιών ή τηλεοπτικών προγραμμάτων. Συγχρονισμός μεταξύ των συσκευών επίσης υπάρχει ώστε ο χρήστης να βλέπει μια ταινία στο κινητό και να συνεχίζει τη προβολή της στη τηλεόραση.

Το Android TV πιθανότατα θα παρουσιαστεί μαζί με το Android 4.4.3 στο Google I/O 2014 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Moscone Center του San Francisco στις 25 και 26 Ιουνίου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: