Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τώρα Όλοι Μπορούν Να Σου Στείλουν DM Στο Twitter

Twitter on Twitter

Αν είσαι τακτικός χρήστης του Twitter, τότε πιθανώς να γνωρίζεις πως ο μόνος τρόπος κάποιος να σου μιλήσει μέσω DM είναι αν τον έχεις κάνει follow. Αυτό βοηθάει στο να μην σε ‘ενοχλούν’ άτομα ή οτιδήποτε άλλο μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Τώρα η εταιρία θέλει να το αλλάξει αυτό. Η τελευταία αλλαγή που εντοπίστηκε στις ρυθμίσεις του πασίγνωστου κοινωνικού δικτύου αφορά την ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ χρηστών χωρίς να έχει γίνει follow. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να σου στείλει DM μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να τον ακολουθείς. Η επιλογή αυτή έχει παρατηρηθεί από τους χρήστες και μπορείς να την απενεργοποιήσεις ή να την ενεργοποιήσεις.

Αν αποφασίσεις να ενεργοποιήσεις αυτή τη δυνατότητα ελπίζουμε να μην γεμίσεις με spam μηνύματα. Σίγουρα θα είναι περισσότερα από τα κανονικά μηνύματα που θα λάβεις…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: