AOC g2460Pg: Νέο Monitor Για Παιχνίδια Με Nvidia G-SYNC

AOC g2460Pg: Νέο Monitor Για Παιχνίδια Με Nvidia G-SYNC

Η AOC προχώρησε στην ανακοίνωση μιας νέας οθόνης για τους gamers, το μοντέλο AOC g2460Pg με τη τεχνολογία G-SYNC της Nvidia. Μέσα στον Ιούνιο η εταιρία ανακοίνωσε το monitor AOC g2770Pqu που και αυτό προορίζεται για τους gamers.

Η οθόνη AOC g2460Pg υπόσχεται να βάλει τον παίκτη μέσα στην έντονη δράση του παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις, καθώς κάθε κίνηση αντικατοπτρίζεται άμεσα στην οθόνη. Ο ιδιαίτερα ομαλός ρυθμός ανανέωσης των 144 Hz, ο εξαιρετικός χρόνος απόκρισης του μόλις 1 ms και η ταχύτατη είσοδος DisplayPort ενισχύουν την εμπειρία ακόμα περισσότερο, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τη θαμπάδα των κινήσεων και τα σπασίματα της εικόνας.

Στα πιο πρακτικά θέματα, έχουμε TN πάνελ με Full HD ανάλυση και διαγώνιο 24 ίντσες. Τα χρώματα είναι έντονα και φωτεινά χρώματα χάρη στη φωτεινότητα των 350 cd/cm² και με το G-SYNC το gaming μεταφέρεται σε άλλο επίπεδο καθώς γίνεται συγχρονισμός του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης με αυτόν της κάρτας γραφικών. Έτσι δεν παρεμβάλλεται τίποτα πια μεταξύ παίκτη και παιχνιδιού, καθώς ο έλεγχος αντικατοπτρίζεται άμεσα στην οθόνη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία σε πραγματικό χρόνο, χωρίς lag.

Η τιμή του νέου monitor είναι €419.

[showhide type=”pressrelease”]

Άμστερνταμ, 24 Ιουνίου 2014 – Ας ξεκινήσει το παιχνίδι: Με την g2460Pg, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει μια νέα premiumgaming οθόνη με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας για μια πραγματική εμπειρία gaming. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία NVIDIA®G-SYNC™, η AOCg2460Pgβάζει τον παίκτη μέσα στην έντονη δράση του παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις, καθώς κάθε κίνηση αντικατοπτρίζεται άμεσα στην οθόνη. Ο ιδιαίτερα ομαλός ρυθμός ανανέωσης των 144 Hz, ο εξαιρετικός χρόνος απόκρισης του μόλις 1 msκαι η ταχύτατη είσοδος DisplayPortενισχύουν την εμπειρία ακόμα περισσότερο, εξαλείφοντας αποτελεσματικά τη θαμπάδα των κινήσεων και τα σπασίματα της εικόνας. Για να δημιουργήσει ένα τέλειο περιβάλλον για τους gamers, η g2460Pgδιαθέτει FullHDευρείας οθόνης TNπάνελ με το ιδανικό για gaming μέγεθος των 24” (61εκ).
Ομαλή εικόνα για ομαλή δράση

Ακριβώς όπως η βραβευμένη g2460PqumyUltraSpeed, η νέα οθόνηg 2460Pgτης AOC StyleLine ξεχωρίζει για το εύρος των εντυπωσιακών χαρακτηριστικών που διαθέτει προκειμένου να προσφέρει μια πραγματική εμπειρία gaming. Ο εξαιρετικά σύντομος χρόνος απόκρισης του μόλις 1 msεξαλείφει αποτελεσματικά το ghosting, εξασφαλίζοντας καθαρή και ευκρινή εικόνα ακόμα και στις πιο έντονες καταστάσεις του παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο η προσοχή του παίκτη δεν αποσπάται από τη θαμπάδα των κινήσεων και επικεντρώνεται μόνο στη δράση. Αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων παικτών ενισχύεται ακόμα από τον εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης των 144 Hz. Η g2460Pgεπανασχεδιάζει την εικόνα περισσότερο από δυο φορές γρηγορότερα από τις συμβατικές οθόνες των
60 Hz, καθιστώντας την κούραση των ματιών και τα σπασίματα της εικόνας προβλήματα του παρελθόντος. Παρελθόν αποτελούν και οι μέρες της αστοχίας λόγω κολλημάτων στην εικόνα που εμφανίζονται συνήθως σε οθόνες με χαμηλούς ρυθμούς ανανέωσης. Επιπλέον, η ενσωματωμένη υποδοχή DisplayPort είναι η ιδανική επιλογή εισόδου για γρήγορη και χωρίς προβλήματα μετάδοση εικόνας. Το περιβάλλον μέσα στο παιχνίδι όχι μόνο ζωντανεύει με την εξαιρετικά στρωτή κίνηση που προσφέρει η ανάλυση
1920 x 1080 FullHD, αλλά αποκτά και έντονα, φωτεινά χρώματα χάρη στη φωτεινότητα των 350 cd/cm².

Lag-free gaming με NVIDIAG-SYNC

Η οθόνη g2460Pg βάζει τον παίκτη για τα καλά μέσα στο παιχνίδι, χάρη στη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία G-SYNCτης NVIDIA, εξειδικευμένης εταιρίας στην κατασκευή γραφικών καρτών. Η ενσωματωμένη στην οθόνη μονάδα G-SYNC, μεταφέρει το gaming σε άλλο επίπεδο συγχρονίζοντας το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με αυτόν της κάρτας γραφικών. Έτσι δεν παρεμβάλλεται τίποτα πια μεταξύ παίκτη και παιχνιδιού, καθώς ο έλεγχος αντικατοπτρίζεται άμεσα στην οθόνη, δημιουργώντας μια αληθινή εμπειρία σε πραγματικό χρόνο, χωρίς lag.

Δημιουργώντας τον τέλειο χώρο για gaming

Η εξάλειψη των περισπασμών είναι το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε παιχνίδι. Ένας χώρος γεμάτος καλώδια ενδέχεται να αποσπάσει την προσοχή του παίκτη και να περιορίσει τη συγκέντρωση του στο παιχνίδι. Η g2460Pgφροντίζει για αυτό με έναν κομψό οδηγό καλωδίων στη βάση της οθόνης. Ένα ευρύ φάσμα εργονομικών επιλογών όπως κλίση, περιστροφή και ρύθμιση ύψους δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να προσαρμόσουν την οθόνη στις προσωπικές τους ανάγκες. Το μέγεθος της 24” οθόνης (61εκ) είναι ιδανικό για φανατικούς gamers που συνηθίζουν να κάθονται κοντά στην οθόνη κατά τη διάρκεια πολύωρου gaming. Επιπλέον οι ενσωματωμένες θύρες USB 3.0 και 2.0 επιτρέπουν τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση φορητών συσκευών και άλλες εργασίες. Η AOC έχει συμπεριλάβει ένα ακόμα μοναδικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους gamers να αναγνωρίσουν το κέντρο της οθόνης. Πρόκειται για μια αποκλειστικότητα της AOC που δίνει την ευκαιρία στους gamers να εντοπίσουν το ακριβές κέντρο της οθόνης πατώντας απλώς ένα συγκεκριμένο κουμπί όποτε χρειάζεται, αντί να βρίσκουν αυτοσχέδιες λύσεις που ενδεχομένως να χαλάσουν την οθόνη.

Προσιτή για τα μάτια, προσιτή και για το περιβάλλον

Σχετικά με τη βιωσιμότητα, η g2460Pgδιαθέτει ενσωματωμένες έξυπνες λύσεις softwareEcoModeκαι e-Saverπου μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας, ενώ τηρούνται και αυστηροί κανονισμοί όπως οι EnergyStar 6.0 και TCO 6.0. Η AOC παρέχει εγγύηση 3 ετών, συμπεριλαμβανομένης υπηρεσίας επί τόπου αντικατάσταση όπως ισχύει και με όλες τις οθόνες της.

Η ενδεικτική προτεινόμενη τιμή της AOC g2460Pg είναι 419€.

[/showhide]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.