Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

AOC g2770Pqu, Το Monitor Για Τους Gamers

Με τους gamers υπόψη, η AOC σχεδίασε, ανέπτυξε και ανακοίνωσε το νέο monitor AOC g2770Pqu στις 27 ίντσες. Η οθόνη προσφέρει full HD ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms και φωτεινότητα 300 cd/μ².

Για συνδεσιμότητα, η AOC g2770Pqu διαθέτει υποδοχή DisplayPort για PC και Mac για ταχύτατη μετάδοση εικόνας, HDMI που υποστηρίζει μια τεράστια ποικιλία από συσκευές, MHL για συμβατές Android συσκευές και USB 3.0 / 2.0 στα πλάγια για φόρτιση των συσκευών. Επιπρόσθετα, έχουν τοποθετηθεί και στερεοφωνικά ηχεία των 2 W .

Τέλος, η AOC έχει εξοπλίσει την οθόνη και με δικό της λογισμικό. Το λογισμικό περιλαμβάνει τα Eco Mode και e-Saver που βοηθούν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Η οθόνη επίσης καλύπτει αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας όπως τα EnergyStar 6.0 και TCO 6.0. Δυστυχώς όμως, όπως είδαμε στη παρουσίαση της 2K οθόνης q2770Pqu της AOC, αυτό το λογισμικό είναι συμβατό μόνο για Windows – Mac και Linux δεν υποστηρίζονται.

Η AOC προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση για τη νέα οθόνη με υπηρεσία επί τόπου αντικατάστασης. Η ενδεικτική τιμή λιανικής της g2770Pqu είναι 419€.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: