AOC m2870Vhe Και m2870Vq: Νέες Οθόνες 28 Ιντσών Για Επαγγελματίες Και Ψυχαγωγία

AOC m2870Vhe Και m2870Vq: Νέες Οθόνες 28 Ιντσών Για Επαγγελματίες Και Ψυχαγωγία

Η AOC «επαναπροσδιορίζει το μεγάλο» παρουσιάζοντας τις νέες οθόνες MVA 28 ιντσών AOC m2870Vhe και m2870Vq για επαγγελματική χρήση και ψυχαγωγία. Και τα δύο monitors ανήκουν στη σειρά Value και διαθέτουν μεγάλα 16:9 MVA πάνελ με ανάλυση Full HD, γωνίες ευρείας θέασης και υψηλή φωτεινότητα.

Τα μοντέλα AOC m2870Vhe και m2870Vqο είναι τα πρώτα της εταιρίας με τόσο μεγάλη οθόνη. Χάρη στην τεχνολογία πάνελ MVA, οι εξαιρετικά μεγάλες οθόνες προσφέρουν πλούσια, ζωντανά χρώματα και πολύ υψηλή αντίθεση 3000:1. Αυτό τις καθιστά κατάλληλες για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες, όπως είναι τα σχεδιαστικά προγράμματα που απαιτούν υψηλή πιστότητα χρωμάτων, ακόμα και σε μεγάλη γωνία θέασης έως 178°. Με γρήγορο χρόνο απόκρισης, μόλις 5 ms, οι οθόνες είναι ιδανικές και για ψυχαγωγία. Η υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/m² διασφαλίζει επίσης καθαρές εικόνες ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.

Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με D-Sub, DVI και HDMI υποδοχές. Η m2870Vq διαθέτει ακόμη υποδοχή DisplayPort και στερεοφωνικά ηχεία. Την εμπειρία του χρήστη βελτιώνει ακόμα περισσότερο μια σειρά από έξυπνα εργαλεία λογισμικού – τα “e-Saver” και “Eco Mode” μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας, το i-Menu επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση της οθόνης από το ποντίκι και το πρόγραμμα “Screen+” επιτρέπει στο χρήστη να επωφεληθεί πλήρως τη μεγάλη επιφάνεια των 28 ιντσών χωρίζοντάς τη σε έως 4 ανεξάρτητα τμήματα, προσβάσιμα μέσω συντομεύσεων του πληκτρολογίου. Δυστυχώς όμως, όπως είδαμε και στη παρουσίαση της 27-άρας AOC q2770Pqu αυτά τα προγράμματα είναι μόνο διαθέσιμα για Windows.

Τέλος, τα μοντέλα χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτικό οπίσθιο LED φωτισμό και πληρούν αυστηρά πιστοποιητικά βιωσιμότητας, όπως το TCO 6.0 ή το Energy Star 6.0.

Οι οθόνες είναι ήδη διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή €259 για τη m2870Vhe και €269 για τη m2870vq. Η AOC παρέχει εγγύηση 3 ετών, συμπεριλαμβανομένης υπηρεσίας επί τόπου αντικατάστασης.

AOC M2870VHE: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

[showhide type=”pressrelease”]

Άμστερνταμ, 23 Απριλίου 2014 – Οθόνες 28-ιντσων (71,1 εκ.) παρουσιάζει για πρώτη φορά η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC. Τα μοντέλα m2870Vhe και m2870Vq διαθέτουν μεγάλα 16:9 MVA πάνελ με ανάλυση Full HD, γωνίες ευρείας θέασης και υψηλή φωτεινότητα. Τα πλούσια χρώματα, η υψηλή αντίθεση και οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης καθιστούν αυτές τις δύο οθόνες ιδανικές τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για ψυχαγωγία, όπως video games και ταινίες. Tα δύο μοντέλα διαθέτουν ευρύ φάσμα υποδοχών και πρόσθετων χαρακτηριστικών, ενώ η m2870Vq είναι επιπλέον εξοπλισμένη με υποδοχή DisplayPort και στερεοφωνικά ηχεία.

Λαμπερά χρώματα στις 28 ίντσες: η m2870Vq

Τέλεια χρώματα σε εντυπωσιακή κλίμακα
Στην αγορά των 28-ιντσων (71,1 εκ.) εισέρχεται η AOC με τα δύο νέα μοντέλα m2870Vhe και m2870Vqο της σειράς Value. Χάρη στην τεχνολογία πάνελ MVA, οι εξαιρετικά μεγάλες 16:9 ευρείες οθόνες προσφέρουν πλούσια, ζωντανά χρώματα και πολύ υψηλή αντίθεση 3000:1. Αυτό τις καθιστά κατάλληλες για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες όπως είναι τα σχεδιαστικά προγράμματα που απαιτούν υψηλή πιστότητα χρωμάτων, ακόμα και σε μεγάλη γωνία θέασης έως 178°. Με γρήγορο χρόνο απόκρισης, μόλις 5 ms, οι δύο Full HD οθόνες είναι ιδανικές και για ψυχαγωγία, όπως παιχνίδια και ταινίες, που ζωντανεύουν πραγματικά στις μεγάλες οθόνες των 28 ιντσών. Χάρη στη μεγάλη διάσταση της οθόνης οι καθημερινές εργασίες γραφείου, όπως ο χειρισμός μεγάλων υπολογιστικών φύλλων και προγραμμάτων με πολλαπλά παράθυρα γίνονται πιο εύκολες. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/m² διασφαλίζει καθαρές εικόνες ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.

Ευρύ φάσμα υποδοχών και χαρακτηριστικών
Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με D-Sub, DVI και HDMI υποδοχές, επιτρέποντας τόσο αναλογική όσο και ψηφιακή είσοδο. Η m2870Vq ξεχωρίζει για την πρόσθετη υποδοχή DisplayPort και τα στερεοφωνικά ηχεία. Την εμπειρία του χρήστη βελτιώνει ακόμα περισσότερο μια σειρά από έξυπνα εργαλεία λογισμικού. Παράλληλα, ευφυείς λειτουργίες εικόνας χρησιμοποιούν τα “e-Saver” και “Eco Mode” για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, ενώ το i-Menu επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση της οθόνης από το ποντίκι. Το πρόγραμμα “Screen+” επιτρέπει στο χρήστη να επωφεληθεί πλήρως τη μεγάλη επιφάνεια των 28 ιντσών χωρίζοντάς τη σε έως 4 ανεξάρτητα τμήματα, προσβάσιμα μέσω συντομεύσεων του πληκτρολογίου.

Βιωσιμότητα και εγγύηση
Τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτικό οπίσθιο LED φωτισμό και πληρούν αυστηρά πιστοποιητικά βιωσιμότητας, όπως το TCO 6.0 ή το Energy Star 6.0. Η AOC παρέχει εγγύηση 3 ετών για τις οθόνες της, συμπεριλαμβανομένης υπηρεσίας επί τόπου αντικατάστασης.

Οι οθόνες είναι ήδη διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή €259 για τη m2870Vhe και €269 για τη m2870vq.

[/showhide]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.