Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

AOC Q2778VQE: Ένα Νέο Monitor Για Gamers Και Γραφίστες

Με ανάλυση WQHD στα 2560 x 1440 pixels και εξαιρετικά σύντομο χρόνο απόκρισης 1 ms, η οθόνη AOC Q2778VQE είναι το νέο μοντέλο της AOC. Προορίζεται είτε για gamers που θέλουν υψηλή ανάλυση και σύντομο χρόνο απόκρισης, είτε για γραφίστες που χρειάζονται μεγάλη οθόνη και υψηλή ανάλυση.

Η οθόνη AOC Q2778VQE διαθέτει ένα μεγάλο 68,6 εκ. (27″) TN panel, αναλογία διαστάσεων 16:9, φωτεινότητα 350 cd/m² και ευρείες γωνίες θέασης (170° οριζόντια / 160° κάθετα). Χάρη στον εξαιρετικά σύντομο χρόνο απόκρισης του μόλις 1 ms, που περιορίζει τα φαινόμενα ghosting, οι gamers και οι λάτρεις των ταινιών μπορούν να απολαμβάνουν καθαρές και ευκρινείς εικόνες ακόμα και κατά τη διάρκεια γρήγορα εξελισσόμενων και γεμάτων δράση σκηνών.

Η σύνδεση της οθόνης με υπολογιστές και κονσόλες γίνεται μέσω των υποδοχών DisplayPort, HDMI, DVI και D-Sub, οπότε η σύνδεση οποιασδήποτε σύγχρονης συσκευής δεν αποτελεί πρόβλημα. Επιπρόσθετα διαθέτει έξυπνες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας όπως τις Eco Mode και e-Saver, και τέλος, πληροί τους κανονισμούς των EnergyStar 6.0 και TCO 6.0.

Η οθόνη AOC Q2778VQE είναι ήδη διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής τα €399. Η AOC προσφέρει και τη κλασική εγγύηση των 3 ετών (την οποία δίνει για κάθε οθόνη της), καθώς και υπηρεσία επί τόπου αντικατάστασης αν υπάρχει εργοστασιακό πρόβλημα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: