Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apek MaxPad, Η Πρώτη Τηλεόραση Αφής Με Windows 8.1

Εδώ και χρόνια οι τηλεοράσεις έχουν ξεφύγει από την καθιερωμένη χρήση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μικροί υπολογιστές, αφού τρέχουν κανονικό λογισμικό που σου επιτρέπει να δημοσιεύεις σε κοινωνικά δίκτυα ή να παρακολουθήσεις βίντεο μέσω του YouTube.

Μέχρι τώρα κυκλοφορούσαν τηλεοράσεις με λειτουργικό σύστημα Android ή παραλλαγές του. Η Βραζιλιάνικη εταιρεία Apek όμως αποφάσισε να κυκλοφορήσει την πρώτη τηλεόραση αφής που τρέχει Windows 8.1 και εντυπωσιάζει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Η Apek MaxPad (όπως και ονομάζεται) διαθέτει οθόνη 39 ιντσών και ευρυγώνια κάμερα 100 μοιρών ανάλυσης 5 megapixel που μπορεί να πραγματοποιηθεί και για υψηλής ποιότητας βιντεο-κλήσεις ή/και για καταγραφή βίντεο σε full HD ανάλυση. Την ομαλή λειτουργία εξασφαλίζει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Α10 της AMD που τρέχει στα 3.8GHz, ενώ υπάρχει 500GB HDD αποθηκευτικός χώρος μαζί με 60GB SSD και η ATI Radeon HD 7660 που υπόσχεται υψηλά γραφικά.

Η Maxpad έρχεται με ασύρματο πληκτρολόγιο, ποντίκι και τηλεχειριστήριο και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως κανονικός υπολογιστής. Η τιμή για όλα αυτά είναι 5,700 δολάρια.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: