Η Apple Επίσημα Υποστηρίζει Τα Windows 10

Η Apple Επίσημα Υποστηρίζει Τα Windows 10

Η Apple έφερε επίσημα την υποστήριξη των Windows 10 στα Mac της. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας το προ-εγκατεστημένο πρόγραμμα του Mac σας μπορείτε να εγκαταστήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα στους drivers τα Windows 10, και φυσικά να τα τρέξετε ενώ παράλληλα έχετε και το λογισμικό του Mac (OS X).

Για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 στον Apple υπολογιστή σας θα πρέπει να έχετε το ISO των Windows, καθώς επίσης και το κλειδί της ενεργοποίησής τους. Μετά απλά ανοίγετε το Boot Camp και ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη. Αυτό θα αναλάβει όλη τη δουλειά για τη λήψη των drivers, τον διαχωρισμό του δίσκου σε δύο διαμερίσματα και την εγκατάσταση του λειτουργικού. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης θα εγκατασταθούν και οι drivers οι οποίοι θα φέρουν υποστήριξη για τα USB 3, USB-C, Thunderbolt, SD/SDXC, SuperDrive, Magic Mouse, Magic Trackpad και άλλων στα 10.

Σύμφωνα με την Apple, τα Windows 10 είναι συμβατά με κάθε Mac που κυκλοφόρησε από το 2012 και μετά. Η λίστα περιλαμβάνει τους παρακάτω υπολογιστές:

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.