Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple Και Google Συμφώνησαν Να Σταματήσουν Τις Μηνύσεις Μεταξύ Τους

Apple Και Google - δικαστήριο

H Apple και η Google προχώρησαν σε μια σημαντική συμφωνία, η οποία βάζει τέλος στην μεταξύ τους διαμάχη. Οι δύο εταιρίες όχι μόνο αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στις αγωγές, αλλά μάλιστα σε κοινή τους ανακοίνωση δήλωσαν πως πρόκειται στο μέλλον να συνεργαστούν σε κάποιους τομείς που αφορούν πατέντες.

Η διαμάχη είχε αρχίσει το 2010 από την Motorola που είχε μηνύσει την Apple για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της σχετικά με τη τεχνολογία 3G. Η Apple είχε απαντήσει με μια νέα μήνυση που αφορούσε παραβίαση πατεντών στο λογισμικό. To 2011, το τμήμα Mobility της Motorola εξαγοράστηκε από την Google για το ποσό των $12.5 δισεκατομμυρίων και η αψιμαχία συνεχίστηκε, όμως δεν οδήγησε πουθενά.

To 2012, το δικαστήριο του Σικάγο απέρριψε την υπόθεση καθώς θεώρησε ότι καμία από τις δυο δεν είχε επαρκή στοιχεία για την υποστήριξη των κατηγοριών τους. Επίσης, το απόκτημα της Google δεν την βοήθησε ουσιαστικά κάπου και έτσι η αμερικάνικη εταιρία κράτησε τις 17,000 πατέντες και στις αρχές του 2014 πούλησε το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Motorola στην Lenovo για το ποσό των μόλις $2,19 δις. Έχοντας έρθει οι εξελίξεις κατά αυτόν τον τρόπο, οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη μια υπόθεση δαπανηρή που δεν παρέχει κανένα όφελος.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: