Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Δημοσιεύει Τις Καλύτερες Εφαρμογές Του App Store

Apple App Store Best of 2014

Όπως κάθε χρόνο, η Apple δημοσίευσε τις εφαρμογές του App Store τις οποίες κρίνει ότι ξεχώρισαν. Η Apple δημοσίευσε ξεχωριστά τις κορυφαίες εφαρμογές για iPhone, για iPad και Mac και ξεχώρισε επίσης τις εφαρμογές ανά χώρα.

Για το ελληνικό κατάστημα, η εταιρία τοποθέτησε σε πρώτη θέση την εφαρμογή Replay Video Editor (δωρεάν) και στη πρώτη θέση το παιχνίδι Threes! με τιμή 2,69€. Στη δεύτερη θέση έφτασε η εφαρμογή Peak – Brain (δωρεάν) και το παιχνίδι Leo’s Fortune με κόστος 4,49€.

Για το App Store των ΗΠΑ, για το iPhone πρώτη βγήκε η εφαρμογή Elevate και το ξανά παιχνίδι Threes!, με τα Hyperlapse και Leo’s Fortune δεύτερα. Για το iPad, η εφαρμογή Pixelmator και το παιχνίδι Monument Valley κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, ενώ τα Storehouse και Hearthstone: Heroes of Warcraft τις δεύτερες.

Τέλος, για τα Mac οι νικητές είναι η εφαρμογή Notability και το παιχνίδι Tomb Raider, και δεύτερα βγήκαν τα Affinity Designer και Transistor. Μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες εφαρμογές στην ειδική σελίδα Best of 2014.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: