Η Apple Δημοσιεύει Τις Καλύτερες Εφαρμογές Του App Store

Η Apple Δημοσιεύει Τις Καλύτερες Εφαρμογές Του App Store

Apple App Store Best of 2014

Όπως κάθε χρόνο, η Apple δημοσίευσε τις εφαρμογές του App Store τις οποίες κρίνει ότι ξεχώρισαν. Η Apple δημοσίευσε ξεχωριστά τις κορυφαίες εφαρμογές για iPhone, για iPad και Mac και ξεχώρισε επίσης τις εφαρμογές ανά χώρα.

Για το ελληνικό κατάστημα, η εταιρία τοποθέτησε σε πρώτη θέση την εφαρμογή Replay Video Editor (δωρεάν) και στη πρώτη θέση το παιχνίδι Threes! με τιμή 2,69€. Στη δεύτερη θέση έφτασε η εφαρμογή Peak – Brain (δωρεάν) και το παιχνίδι Leo’s Fortune με κόστος 4,49€.

Για το App Store των ΗΠΑ, για το iPhone πρώτη βγήκε η εφαρμογή Elevate και το ξανά παιχνίδι Threes!, με τα Hyperlapse και Leo’s Fortune δεύτερα. Για το iPad, η εφαρμογή Pixelmator και το παιχνίδι Monument Valley κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις, ενώ τα Storehouse και Hearthstone: Heroes of Warcraft τις δεύτερες.

Τέλος, για τα Mac οι νικητές είναι η εφαρμογή Notability και το παιχνίδι Tomb Raider, και δεύτερα βγήκαν τα Affinity Designer και Transistor. Μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες εφαρμογές στην ειδική σελίδα Best of 2014.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.