Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple CarPlay, Η Apple Ενσωματώνει Το iOS Στα Οχήματα

Η Apple θέλει να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη. Κάπως έτσι ανακοίνωσε το Apple CarPlay, ένα σύστημα στο ταμπλό των οχημάτων για να συνδέεται το κινητό.

Σύμφωνα με την Apple, το Apple CarPlay είναι μία ασφαλέστερη, εξυπνότερη και πιο διασκεδαστική μέθοδος χρήσης του iPhone στο αυτοκίνητο. Και επειδή η Apple απευθύνεται σε αυτούς που έχουν λεφτά και ακριβά αυτοκίνητα, πρώτα θα λανσαριστεί στις Ferrari, Mercedes και Volvo… Αργότερα θα ενσωματωθεί και στα BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai, Toyota και άλλα.

Με το CarPlay συνδέεται ασύρματα το iPhone με το αυτοκίνητο ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει πρόσβαση στις κλήσεις, τη μουσική, τους χάρτες (με Siri), τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις μέσω του συστήματος με οθόνη αφής στο αυτοκίνητο. Με αυτό το τρόπο ο οδηγός δεν χρειάζεται να πιάνει το κινητό για τις αναγκαίες αυτές λειτουργίες όταν οδηγεί. Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη και για τρίτες εφαρμογές, όπως το Spotify και το iHeartRadio. Η λειτουργία θα ενεργοποιείται με ένα κουμπί στο τιμόνι. Το CarPlay θα έρθει σαν ενημέρωση λογισμικού στα τελευταία iPhone με Lightning και τα πρώτα αυτοκίνητα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο χρόνο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: