Η Apple Στρέφεται Στο Android Για Κυκλοφορία Του iTunes

Η Apple Στρέφεται Στο Android Για Κυκλοφορία Του iTunes

Όπως το θέλουν οι φήμες, η Apple σκέφτεται να λανσάρει το iTunes και στο Android! Το iTunes για χρόνια είναι αποκλειστικό στις πλατφόρμες της Apple από όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν μουσική, ταινίες, σειρές και βιβλία και σίγουρα έχει μια λαμπρή ιστορία πίσω του.

Αν όντως η Apple κυκλοφορήσει το iTunes στο Android τότε θα αυξηθούν κατά πολύ τα κέρδη της – το Android είναι η πλατφόρμα κινητών και tablets με τους περισσότερους χρήστες, άρα και με περισσότερους πιθανούς πελάτες. Με τη κυκλοφορία του θα χτυπήσει το Google Play το οποίο επίσης πουλάει μουσική και βιβλία και στην Ελλάδα, ενώ επίσης χτυπάει και υπηρεσίες όπως το Spotify με το iTunes Radio που παρέχεται δωρεάν. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες (όπως το Play), με της Apple οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν και το αντίστοιχο πρόγραμμα σε Windows ή Mac ώστε να κατεβάζουν και εκεί αυτά που έχουν πληρώσει.

Μια κυκλοφορία του iTunes σε Android σίγουρα δεν θα αποτελούσε απειλή για τις πωλήσεις της αμερικάνικης εταιρίας καθώς όποιος θέλει κάποιο προϊόν της απλά θα το αγοράσει. Το iTunes σε Android θα της έφερνε μόνο κέρδη, αλλά θα θέλει να υποστηρίζει μια αντίπαλη πλατφόρμα;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.