Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Οι Πρώτες Φωτογραφίες Του Healthbook Στο iOS 8

Το Healthbook είναι το κύριο χαρακτηριστικό που θα δούμε να ενσωματώνεται στο iOS 8 και παράλληλα θα λανσαριστεί αρχικά με το iPhone 6. Η πολύχρωμη αυτή εφαρμογή θα καταγράφει πληροφορίες για την φυσική κατάσταση του χρήστη και μέσα από αυτήν θα βλέπει πληροφορίες για το αίμα, τον καρδιακό ρυθμό, την ενυδάτωση, την πίεση του αίματος, τη σωματική δραστηριότητα, τη διατροφή, το σάκχαρο στο αίμα, τον ύπνο, αναπνευστικός ρυθμός, το κορεσμό του οξυγόνου και το βάρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Πιο αναλυτικά, στη καρτέλα Activity του Healthbook συναντάμε τα καταγεγραμμένα βήματα, τις θερμίδες που κάψαμε και τα συνολικά μίλια ή χιλιόμετρα που έχουμε διανύσει ανά περιόδους. Στο Weight βλέπουμε το βάρος, το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) και το ποσοστό λίπους με παρουσίαση σε γράφημα και στο Nutrition ο χρήστης συμπληρώνει τη διατροφή του. Επιπλέον υπάρχει το Emergency Card όπου ο χρήστης πληκτρολογεί τα προσωπικά του στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο, ηλικία, κιλά, ύψος και τύπος αίματος, ώστε αν πάθει κάτι να μπορούν να ενημερωθούν οι γιατροί. Μια επιλογή για κλήση ενός κοντινού προσώπου σε περίπτωση περιστατικού είναι επίσης διαθέσιμη.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Healthbook που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Για να βοηθηθεί το κινητό στη λήψη αυτών των πληροφοριών ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει και ένα «iWatch» smartwatch. Για να δούμε τι θα κάνει τελικά η Apple…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: