Η Apple Κυκλοφόρησε Το iOS 7.1 Με Γενικές Διορθώσεις Και CarPlay

Το iOS 7 Beta 5 Διαθέσιμο Από την Apple Για Τους Προγραμματιστές

iOS 7

Η πολυπόθητη αναβάθμιση iOS 7.1 είναι εδώ και μπορείτε να την κατεβάσετε όλοι δωρεάν. Η αναβάθμιση πέρα από τις διορθώσεις σφαλμάτων φέρνει και αλλαγές στο αμφιλεγόμενο επίπεδο γραφικό περιβάλλον του iOS 7. Οι κύριες αλλαγές στα γραφικά εντοπίζονται στην εφαρμογή του τηλεφώνου και στα γραφικά της επιλογής για απενεργοποίηση της συσκευής. Αλλαγές για την αποδοχή και απόρριψη κλήσης εντοπίζονται επίσης.

Άλλες βελτιώσεις στο UI περιλαμβάνουν ανανεωμένα κουμπιά ανανέωσης, shuffle και επανάληψης στην εφαρμογή της μουσικής. Πλέον μπορείς να απενεργοποιήσεις το εφέ κίνησης όταν επιλέγεις μια εικόνα και να πληκτρολογήσεις πιο άνετα στο πληκτρολόγιο.

Στα bugs τώρα, διορθώνεται αυτό που προκαλεί τυχαίες επανεκκινήσεις στα iPhone 5S, iPad mini with Retina display και iPad Air. Οι χρήστες του iPhone 5S θα έχουν ένα βελτιωμένο Touch ID και όσοι έχουν παλιές συσκευές με το iOS 7 (iPhone 4, iPad 2, iPad 3) θα δουν βελτιώσεις στη ταχύτητα.

Τέλος, στο iOS 7.1 ενσωματώνεται το CarPlay και βελτιώνονται τα iTunes Radio και Siri. Μπορείς να το κατεβάσεις από τις ρυθμίσεις του κινητού ή μέσω του iTunes αν έχεις κάποιο από τα iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad mini with Retina display, iPad mini, iPad (2ης, 3ης και 4ης γενιάς), iPad touch (5ης γενιάς).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.