Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Χρήστης iPhone Μηνύει Την Apple Για Το iOS 7

iOS 7

Τα λαμπερά χρώματα και ο επίπεδος σχεδιασμός δεν αρέσουν σε όλους, και ειδικά στον Mark Menacher, ο οποίος έκανε μήνυση στην Apple για το iOS 7!

Ο Menacher θέλει από την Apple να του αφαιρέσει από τις iOS συσκευές του το iOS 7 και να πάει πίσω στο iOS 6, γιατί όπως αναφέρει η εγκατάσταση του νέου λειτουργικού έγινε αυτόματα και τώρα δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής στο παλιό λειτουργικό. Επιπλέον ζητάει μια μικρή χρηματική αποζημίωση.

Εξηγεί επίσης ότι η Apple περιφρονεί για τις προτιμήσεις των χρηστών και πως ο Steve Jobs ήθελε ευχαριστημένους πελάτες, σε αντίθεση με τον Tim Cook ο οποίος κυνηγάει τα κέρδη.

Είναι αλήθεια πως σε πολλούς δεν αρέσει το νέο λειτουργικό της Apple. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η Apple σε αυτή την υπόθεση, γιατί αν σε έναν επιτρέψει να γυρίσει στο iOS 6, τότε και άλλοι θα το επιθυμούν αυτό και ίσως υπάρξει φασαρία γύρω από αυτό. Εσείς θα γυρίζατε στο 6;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: