Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Ονομάστηκε Η Πιο Αξιοθαύμαστη Εταιρεία Στον Κόσμο Ξανά

Το περιοδικό Fortune Magazine δημοσίευσε τη φετινή λίστα με τις 50 πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες σε όλο το κόσμο. Η Apple, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, είναι στη κορυφή της λίστας. Ο τιτάνας του Cupertino δεν είναι μόνο ο πιο αξιοθαύμαστος, αλλά έχει και το πιο πολύτιμο brand. Η εταιρεία αξιολογήθηκε σε εννέα βασικούς τομείς, και τερμάτισε πρώτη στην καινοτομία, στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, στη χρήση των εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, στην κοινωνική ευθύνη, στην ποιότητα της διαχείρισης, στα οικονομικά και στη ποιότητα των προϊόντων / υπηρεσιών.

Αλλάζοντας θέση από πέρσι, η Amazon κατάφερε να ξεπεράσει τη Google σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση. Η Google έπεσε στη τρίτη. Ο κύριος αντίπαλος της Apple, η Samsung βρίσκεται στην 21η θέση, ενώ η Microsoft στην 24η. Η Facebook βρίσκεται στην 38η και ο αμερικάνικος πάροχος AT&T είναι στη τελευταία θέση, τη 50η. Verizon, LG και άλλες εταιρίες δεν κατάφεραν να μπουν στις 50 πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες του κόσμου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: