Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Εφαρμογές Της Σουίτας iWork Δωρεάν Για Τις iOS Συσκευές

iWork

Την απόφαση να διατίθενται από το εξής δωρεάν οι εφαρμογές της σουίτας iWork για όλες τις νέες iOS συσκευές πήρε η Apple.

Η σουίτα iWork περιλαμβάνει τα Pages, Numbers, Keynote, iMovie καθώς και το iPhoto για τα iPhone και iPad. Το κόστος για να κατεβάσεις αυτές τις εφαρμογές ήταν 39,95 ευρώ.

Η Apple δεν διευκρίνισε ποιες είναι οι ‘νέες’ συσκευές της που θα πάρουν δωρεάν τις εφαρμογές, αλλά με το iPhone 4 και iPad 2 να παίρνουν το iOS 7 έστω και κουτσουρεμένο, πιστεύουμε ότι το ίδιο θα ισχύσει και με το iWork.

Προφανώς η Apple θέλει να αυξήσει το ποσοστό του iWork μετά και την διάθεση του Office της Microsoft στο App Store, και καλύτερος τρόπος από αυτόν δεν υπήρχε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: