Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Εφαρμογή ‘Μιας Χρήσης’ Της Apple Για Το Android

Είναι γεγονός, η εφαρμογή Move to iOS είναι η πρώτη εφαρμογή της Apple για το Android. Όπως καταλαβαίνετε από το όνομά της όμως, η εφαρμογή είναι… μιας χρήσης. Το Move to iOS κυκλοφόρησε για να βοηθήσει τους χρήστες να μεταφέρουν τα δεδομένα τους στο iPhone ή iPad και στη συνέχεια να εγκαταλείψουν την Android συσκευή τους ή να την ανακυκλώσουν σε ένα Apple Store.

Συνδέοντας τη παλιά τους συσκευή (Android) με τη νέα τους (iOS), οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το παρακάτω περιεχόμενο πατώντας μόνο ένα κουμπί:

  • Επαφές
  • Ιστορικό μηνυμάτων
  • Φωτογραφίες και βίντεο κάμερας
  • Σελιδοδείκτες φυλλομετρητή
  • Λογαριασμούς email
  • Ημερολόγια

Οι Android fans πάντως δεν φάνηκαν καθόλου ευχαριστημένοι με αυτή τη κίνηση της Apple και έσπευσαν να βαθμολογήσουν αρνητικά το app στο κατάστημα. Έτσι το Move to iOS έχει αποκτήσει πάνω από 15,000 αρνητικά σχόλια από άτομα που απλά απεχθάνονται την εταιρία!

Να αναφέρουμε ότι η Apple αργότερα θα προσφέρει και το Apple Music στο Android, αλλά μόνο για όσους είναι συνδρομητές – δεν θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία. Την νέα εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε στο Google Play Store.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: