Η Apple Κατοχύρωσε Πατέντα Για Ακουστικά

Η Apple Κατοχύρωσε Πατέντα Για Ακουστικά

H Apple κατοχύρωσε σήμερα μια νέα πατέντα με αριθμό No. 8.655,004 και αφορά ένα σύστημα ελέγχου ακουστικών. Το σύστημα αυτό θα έχει την δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του κεφαλιού και να λειτουργεί αναλόγως.

Συγκεκριμένα, η Apple παρουσίασε μια σειρά αισθητήρων που θα τοποθετηθούν στο κάτω εσωτερικό μέρος των ακουστικών και θα μπορούν να παρέχουν μετρήσεις υγείας, σωματικής κατάστασης, μετρήσεις της θερμοκρασίας του σώματος αλλά και καταμέτρηση καρδιακών χτύπων. Σύμφωνα με την φημολογία, κάτι παρόμοιο προσπαθεί να εφαρμόσει και στο έξυπνο ρολόι της, iWatch.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Το iWatch Θα Σε Ειδοποιεί Για Το Πότε Θα Πάθεις Καρδιακή Προσβολή

Επίσης, οι αισθητήρες των ακουστικών θα έχουν την δυνατότητα μέσω της κίνησης του κεφαλιού αριστερά, δεξιά, εμπρός ή πίσω, να πραγματοποιούν την εναλλαγή τραγουδιών και την διαβάθμιση του ήχου. Η πατέντα έχει κατοχυρωθεί στους μηχανικούς της Apple, Christopher Prest και Quin C. Hoellwarth, και η αίτηση για κατοχύρωση έγινε το 2008, κάτι το οποίο σημαίνει πως η Apple κάνει έρευνα στον χώρο της υγείας και σωματικής κατάστασης εδώ και 5 χρόνια.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.