Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Apple Pay Λανσάρεται Με Προβλήμα Χρεώνοντας Διπλά Τους Χρήστες

Apple Pay

Το Apple Pay είναι η νέα υπηρεσία που η Apple θέλει να προωθήσει, αλλά με το λανσάρισμα της εμφανίστηκε ένα πρόβλημα. Χρεώνει διπλά τους χρήστες! Το Pay είναι μια λειτουργία για ανέπαφες πληρωμές σε καταστήματα και έχει γίνει διαθέσιμη για όσους έχουν iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 και iPad mini 3, και λειτουργεί με τη βοήθεια του NFC σε αυτές τις συσκευές.

Οι Αμερικάνοι χρήστες των νέων συσκευών της Apple δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το Apple Pay, όμως είδαν ότι για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιούσαν, χρεωνόντουσαν δύο φορές. Συγκεκριμένα το πρόβλημα εμφανίστηκε για όσους έχουν λογαριασμό στη τράπεζα Bank of America. Όπως είναι φυσικό, αυτοί που χρεώθηκαν δύο φορές επικοινώνησαν με την τράπεζα η οποία μετά από έρευνα ανακάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα με το Pay και το online σύστημα της.

Οι υπεύθυνοι του συστήματος της τράπεζας φρόντισαν να αφαιρέσουν τις έξτρα χρεώσεις από τους λογαριασμούς των πελατών και ήδη δουλεύουν μαζί με την Apple για να διορθώσουν αυτό το ζήτημα. Η Apple έχει διαβεβαιώσει τους χρήστες ότι το bug έχει εμφανιστεί σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών και ότι οι υπόλοιποι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την εμπειρία που τους αφήνει το Pay.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: