Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Apple Κυκλοφόρησε Το iOS 7.0.3 Με iCloud Keychain

iOS 7.0.3

Τα Mac δεν ήταν τα μόνα προϊόντα της Apple που αναβαθμίστηκαν στο OS X Mavericks, αλλά και τα iPhone/iPad στο iOS 7.0.3.

Η ενημέρωση 7.0.3 του iOS φέρνει την υποστήριξη του iCloud Keychain ώστε να συγχρονίζονται οι κωδικοί του χρήστη με τις Apple συσκευές του, προστέθηκε ένα πρόγραμμα που παράγει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης στο Safari, γρηγορότερο ξεκλείδωμα με το Touch ID στο iPhone 5s, διορθώσεις στο iMessage και στους αισθητήρες των συσκευών, και γενικότερες διορθώσεις και βελτιώσεις στο λειτουργικό για να γίνει πιο αξιόπιστο.

Η ενημέρωση έχει ήδη γίνει διαθέσιμη και μπορείς να την κατεβάσεις είτε από τον υπολογιστή σου, είτε από το κινητό απευθείας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: