Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Κυκλοφορεί Το OS X 10.9.2 Κλείνοντας Ένα Σημαντικό Κενό Ασφαλείας

Apple iMac 2013 - OS X 10.9.2

Η Apple κυκλοφόρησε ένα σημαντικό update για το Mavericks OS X για να λύσει ένα κενό ασφαλείας του SSL των Mac. Το σημερινό OS X 10.9.2 update λύνει το ίδιο πρόβλημα ασφαλείας που είχαν τα iPhone και iPad και τα οποία αναβαθμίστηκαν στο iOS 7.0.6 αυτή την εβδομάδα για να ‘θεραπευτούν.’

Το λειτουργικό σύστημα των Mac της Apple φημίζεται για την μη-ύπαρξη ιών, και το συγκεκριμένο θέμα ασφαλείας δεν ήταν κάποιος ιός. Απλά κάποιος προγραμματιστής εκεί στην Apple δεν έγραψε καλά τον κώδικα σχετικά με τα βήματα της πιστοποίησης, τόσο στους Mac υπολογιστές, όσο και στις iOS συσκευές. Αυτό το λάθος στο κώδικα άφηνε ευάλωτους τους χρήστες ακόμα και σε SSL κρυπτογραφημένους ιστότοπους που δεν είχαν πιστοποιηθεί σωστά.

Πέρα από τη διόρθωση του παραπάνω ζωτικού ζητήματος, η Apple έκανε εφικτή τη πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων μέσω του FaceTime και στους υπολογιστές της. Επίσης, το iMessages πλέον επιτρέπει τον αποκλεισμό κάποιου αποστολέα μηνυμάτων. Διορθώθηκε επίσης ένα ζήτημα στην εφαρμογή Mail που δεν επέτρεπε τη λήψη μηνυμάτων από συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Μπορείς να κατεβάσεις την ενημέρωση OS X 10.9.2 δωρεάν μέσω του App Store που θα βρεις στο Launchpad.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: