Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple επιδιορθώνει τα χαλασμένα iPhone με το σφάλμα 53

Apple iPhone 6s Touch ID

Η Apple έκανε ένα βήμα πίσω και απολογήθηκε για το σφάλμα 53 που εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό σε όσους άλλαξαν το κεντρικό κουμπί σε ανεπίσημο service ή μόνοι τους. Η εταιρία στην αρχή ισχυριζόταν ότι πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας, όμως τώρα γράφει στον επίσημο ιστότοπό της ότι το σφάλμα αυτό χρησιμοποιείται μόνο στα εργοστάσιά της για να διαπιστώσουν άμα το Touch ID λειτουργεί σωστά πριν το iPhone φύγει από το εργοστάσιο.

Η Apple έκανε διαθέσιμη την έκδοση iOS 9.2.1 η οποία επιδιορθώνει το πρόβλημα και επαναφέρει τη λειτουργία του κινητού. Άμα έχετε επηρεαστεί από το πρόβλημα θα πρέπει απλά να φορτίσετε το iPhone, να το συνδέσετε σε έναν υπολογιστή με το iTunes και να κάνετε το update που θα σας εμφανίσει.

Η αμερικάνικη εταιρία ζητάει συγνώμη από όλους, επισημαίνοντας ότι το σφάλμα 53 δεν είχε σχεδιαστεί για να επηρεάσει τους καταναλωτές, και προτείνει σε όλους όσους πήγαν σε επίσημο service για να επιδιορθώσουν το κινητό να ξαναπάνε για να ζητήσουν αποζημίωση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: